News & EventsLatest NewsCalendar
Sostinės Tauro – Geležinio vilko jaunių komanda – Lietuvos Čempionai!

Sostinės Tauro – Geležinio vilko jaunių komanda – Lietuvos Čempionai!

Ervidas Bakutis30 May - 11:21
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/s

Vilnius Geležinis Vilkas U16s are Lithuanian champions!

Pasibaigusiame Lietuvos Jaunių regbio 7 čempionate dominavusi Sostinės Tauro – Geležinio vilko komanda nepaliko jokių vilčių priešininkams, užtikrintai laimėjusi visus tris pirmenybių turus iškovojo Vilniui aukso medalius.

Trenerių Augusto Taralio ir Dovydo Taujansko mintys pasibaigus varžyboms:
"Viena pagrindinių sėkmės priežasčių buvo maksimalus susikaupimas ir pastangos kiekvienose rungtynėse. Ko gero per visas dvylika rungtynių nebuvo momento, kuomet vienas ar kitas žaidėjas būtų pasyvus ar nepilnai įsijungęs į žaidimą. Visi žaidėjai iki vieno aikštėje atidavė visą energiją žaisdami tiek prieš teoriškai silpnesnes tiek ir stipresnes komandas. Būtent toks visos komandos nusiteikimas nuo pat pirmųjų minučių smarkiai užspausdavo priešininkus ir neretai antras kėlinys buvo tik formalumas.
Sunkiausias kiekvieno turnyro momentas buvo išrinkti tos dienos geriausią komandos žaidėją, kadangi apdovanojimo buvo vertas kone kiekvienas."

Čempionais tapo: Augustas Jucevičius, Eimantas Butkus, Laurynas Driukas, Dominykas Fursa, Tomas Pavliukovič, Jay Rankin, Kajus Žilinskas, Joris Mockevičius, Ugnius Deresevičius, Vėjūnas Vaitkevičius, Casper Schrijer ir Tauras Jančiukas.

Turų naudingiausiais komandos žaidėjais pripažinti:
Augustas Jucevičius
Tomas Pavliukovič
Eimantas Butkus

Visų pirmenybių rezultatyviausiu ir geriausiu žaidėju tapo Kajus Žilinskas.

Further reading