News & EventsLatest NewsCalendar
Geležinio Vilko moterų dienos draugiškas turnyras

Geležinio Vilko moterų dienos draugiškas turnyras

Kristianas Tautvydas Jakuba11 Mar - 18:46
Share via
FacebookTwitter
https://www.gvrugby.com/news/g

Šeštadienio vakarą susitiko moterų regbio-7 Latvijos rinktinė, Kauno Ąžuolo ir Geležinio vilko moterų komandos.

[centre]Šeštadienio vakarą susitiko moterų regbio-7 Latvijos rinktinė, Kauno Ąžuolo ir Geležinio vilko moterų komandos. Deja, bet Danijos Aarhus klubo merginoms nepavyko dalyvauti dėl atšaukto skrydžio. Turnyre kiekviena komanda susitiko po du kartus, Geležinio vilko komanda paskolino tris žaidėjas Kauno Ąžuolui. Šis turnyras buvo puiki proga "pasitikrinti" prieš artėjantį Lietuvos čempionatą, o bendrai net keturioms Geležinio vilko žaidėjoms tai buvo pirmosios varžybos, tad jaudulio, kovingo nusiteikimo ir komandiškos šilumos tikrai netrūko. Geležinės Vilkės, nusileidusios Latvijos rinktinei, liko antroje vietoje, tačiau pasidžiaugti galima tuo, kad latvėms tai tikrai nebuvo lengvas pasilakstymas aikštėje.

Bravo naudingiausia išrinktai Emilijai Dryžaitei, kuriai tai buvo ir pirmosios rimtos varžybos. Taip pat antra naudingiausia išrinkta su pliūpsniu pozityvo po pertraukos išbėgusi Greta Zažeckaitė.

Trenerio Kristiano Tautvydo Jakubos komentaras: Labai sunku ką nors stipriai išskirti - visos absoliučiai aikštėje atidavė jėgas ir širdį, nors turim dar daug darbo nudirbti, nuotaikos po turnyro labai pozityvios.

Kapitonė Kotryna Jakuba paminėjo, kad buvo gauta užduotis stengtis maksimaliai būti viena kitai ir, tiek aikštėj, tiek už jos ribų, jautėsi, kad kiekviena tą užduotį nuoširdžiai stengėsi išpildyti.

Valio Elenai Krivickaitei, pačiai jauniausiai komandos žaidėjai, kurios drąsa, tikriausiai, nustebino net ją pačią.
Visa komanda dėkoja rėmėjams už dovanas žaidėjoms ir geriausiam regbio klubui už turnyrą ir trečiojo kėlinio šventę, šis turnyras buvo skirtas ne tik pasitikrint ir pajudėti prieš sezono varžybas - tai buvo vakaras, skirtas švęsti moteris, tad tiek teigiamų emocijų pasikrovus telieka toliau ruoštis ir pasitikti Lietuvos čempionatą, kuriam ir treneris, ir komanda kelia aukščiausius tikslus.
Varžybų fotografas - Elvis Žaldaris.

Nuotraukos:
https://www.gvrugby.com/photos/gv-moter-draugikas-turnyras-20240309-1095555.html

Further reading