News & EventsLatest NewsCalendar
Geležinio Vilko jaunųjų žaidėjų kovos

Geležinio Vilko jaunųjų žaidėjų kovos

Ervidas Bakutis9 Apr - 05:29
Share via
FacebookX
https://www.gvrugby.com/news/g

Vilnius rugby young guns had an active two weeks, fighting in beach rugby championship as well as trip to Prague.

Praėjusius savaitgalius Sostinės Tauro - Geležinio vilko jaunieji sportininkai atstovavo Vilnių Lietuvos paplūdimio regbio čempionatų finaliniuose turuose. Rezultatai labai džiuginantys ir optimistiniai.
Jaunučiai A, po ketvirtos vietos pirmame ture nusiteikė rimtai kovai ir iš Šiaulių grįžo su pirmenybių bronza.
Komandos geriausias - Dovydas Diringa

Jaunučiams B dar teks atlikti nemažai namų darbų, bet 6 vieta - darbinis ir pagarbos vertas rezultatas.
Komandos geriausias - Matas Kybartas.

Jauniai stabiliai ir užtikrintai susitvarkę su visomis trimis iki finalo sutiktomis komandomis finale turėjo nemenką Baltrex iššūkį. Komanda apsukų nemažino ir po atkaklios kovos iškovojo 1ąją vietą. Ypač džiugu, kad prie bendro rezultato visi iki vieno prisidėjo labai panašiai. Vienose rungtynėse labiau spindėjo vieni, kitose kiti, bet svarbiausia, stabilumas iš visų žaidėjų buvo raktas į gerą rezultatą.
Komandos geriausias - Kajus Žilinskas.

Kiek prasčiau diena susiklostė jaunimo komandai. Pirmose rungtynėse po atkaklios kovos įveikus vairą iš kart po jų susitikome su BaltRex pirma komanda. Po pirmo kėlinio pirmaudami pranašumo, deja, iki rungtynių galo išsaugoti nepavyko ir rungtynės buvo pralaimėtos. Trečiose rungtynėse susitikome su BaltRex antra komanda ir žaidėme daug prasčiau. Pralaimėjus minimaliu skirtumu finalas nuplaukė ir teko tenkintis 3 vieta dar kartą susitikus ir kiek užtikrinčiau įveikus vairo komandą.
Apibendrinant, geresniam rezultatui pasiekti reikėjo vos kelių sėkmingesnių puolimo išpildymų ir tolygesnio indėlio iš kiekvieno žaidėjo.
Komandos geriausias - Ignas Keraminas

Svarbiausiu dviejų savaičių renginių tapo Vilkų išvyką į Čekiją. Sostinės tauras-Gelžinis vilkas grupe jaunuolių kartu su Kauno regbio akademija Gaja dalyvavo Prahoje Tarptautiniame jaunimo festivalyje. U14 grupeje dalyvavo 10 komandų iš Airijos , Lenkijos, Sakartvelo, Vokietijos Čekijos ir Lietuvos. Šioje grupėje pusę komandos sudarė Gv žaidėjai. Sunki pradžia pogrupio varžybose - pralaimėta , 0-5 Rc Tatra Smichov lėmė , kad norint kovoti dėl prizinių vietų - nebeturėjome teisės klysti. Pogrupio varžybose toliau nebeklydome įveikėme 25-0 ARDEE Rfc iš Airijos, 25-0 Heidelberger Rk iš Vokietijos ir 10-5 RC Slavia Praha, pusfinalyje susitikome su šeimininkų klubu Mountfield Ričany - pagrindiniam laikui pasibaigus 10-10 buvo spiriami realizacijos smūgiai, kuriuos sėkmingiau (2:1) atliko šeimininkai. Kovoje dėl bronzos įtemptoje (15-5 )kovoje įveikėme RK Petrovice iš Prahos . Turnyre sėkmingai pasirodė visi "vilkiukai" - sukaupta brangi patirtis pravers ateityje. Jaunesniųjų U 12 grupe iškovojo 7 vietą - dalyvavo 28 komandos čia Kaunui talkino du GV žaidėjai.

Further reading