News & EventsLatest NewsCalendar
Geležiniai vilkai kovoja dėl medalių visose amžiaus grupėse

Geležiniai vilkai kovoja dėl medalių visose amžiaus grupėse

Ervidas Bakutis26 May 2022 - 12:30
Share via
FacebookTwitter
https://www.gvrugby.com/news/g

Young wolves of Vilnius rugby are doing well in each age group of Lithuanian championships.

Savaitgalį vyko įvairių amžiaus grupių varžybos, kur puikiai kovojo ir prizines vietas turuose skynė mūsų mokyklos auklėtiniai.

Jaunučiai B:

Sekmadienį Šiauliuose vyko pirmasis Jaunučių B turas.

Grupėje Jaunieji Vilkai susitiko su dviem Klaipėdos Kovo komandomis. Prieš Kovo 2 komandą, rungtynes nesunkiai laimėjo rezultatu 25:0. Antrose varžybose Vilkiukai laukė rimtesnio priešininko, Klaipėdos Kovo 1 komandos, tačiau palaužė klaipėdiečius rezultatu 15:5. Ketvirtfinalyje laukė Šiaulių Baltrex 2 ekipa, nesunkiai įveikta rezultatu 20:0.
Pusfinalyje Vilkiukai vėl susirėmė su Kovo 1 komanda. Po intriguojančios kovos, rungtynes laimėjo 10:0.
Finale nepaliko jokių vilčių Šiaulių Sigito Kukulskio regbio mokyklos sportininkams - rungtynės laimėtos 25:5.

Trenerio komentaras:
"Džiaugiuosi, kad Vilkiukai atvyko su gera nuotaika ir nusiteikę kovoti. Pavyko susikaupti ir geležinė gynyba pusfinalyje leido pelnytai pasiekti finalą ir jame pademonstruoti ne tik stiprų charakterį ir norą laimėti, bet ir didelį komandiškumą. Turnyras užbaigtas pergalės picomis."
Turo naudingiausias pripažintas Jonas Stankevičius.
Rezultatyviausias komandos žaidėjas - Bernardas Balkus.

Jaunučiai A:
Savaitgalį prasidėjo jaunučių A Regbio čempionatas. Savo pogrupyje sužaidėme su Vilniaus ir Klaipėdos komandomis. Pirmas rungtynes suźaidėme lygiosiomis, antrose buvo pasiekta pergalė, kuri leido mums išeiti į finalo trejetą. Ten susikovėme su dviem stipriomis Šiaulių komandomis, deje abejas laimėjo varžovai. Trenerio komentaras: po ilgos pertraukos komandoje buvo jaučiamas startinis jaudulys, kuris ir pakišo koją pergalėms. Komandos lyderiai, išsiilgę žaidimo, sunkiai dalinosi kamuoliu su komandos draugais, bet Regbis yra komandinis žaidimas. Kituose turuose pasimokę iš savo klaidų, sieksime aukščiausių apdovanojimų, nes mes to verti.
Komandos naudingiausias - Arminas Valatka.

Jauniai:

Praėjęs savaitgalis Sostinės Tauro - Geležinio vilko komandoms buvo labai darbingas ir efektingas.

Šeštadienį startavo Lietuvos jaunių regbio 7 pirmenybės. Geležiniai vilkai puikiai pradėjo sezoną, tik turo finale nusileidę Šiaulių Akademijos Baltrex komandai. Antra vieta - puiki paraiška ir šiemet kovoti dėl aukščiausių vietų pirmenybėse.
Trenerio komentaras:
“Šaunus jausmas apima matant kaip komanda skaudžiai pergyvena antrą vietą varžybose. Tarpsezonyje netekus keleto buvusių komandos lyderių, pasipildžius aršiais jaunučiais buvo nerimo ar pavyks lygiaverčiai kovoti su priešininkais. Bet tikrai džiaugiuosi trenerių ir žaidėju atliktu darbu. Ypatingai džiugina komandos “darbo etika” kuomet kartais atrodo, kad treneris komandai reikalingas tik vandeniui paduoti. Susikaupę, susikoncentravę, nusiteikę kovai dėl kiekvieno taškelio Vilkai - nuteikia labai pozityviai. Akivaizdu, kad šioje amžiaus grupėje esame vienais iš lyderių Lietuvoje ir turime galimybių rimtai pakovoti net dėl aukso. Tą parodė ir turo finalinės rungtynės. Dvi greitos klaidos (panašus scenarijus buvo ir pusfinalyje) ir solidi priešininkų persvara galėjo visai numušti ūpą komandai, bet vyrai kovėsi iki paskutinių rungtynių sekundžių ir tikrai privertė priešininkus jaudintis, klysti. Tikimės, kad treneriai atkreips žaidėjų dėmesį į prastas rungtynių pradžias, rimtai padirbės treniruotėse ir likę du turai bus dar sėkmingesni komandai.

Komandos naudingiausias - Alanas Aleksanian.

Jaunių turnyro nuotraukų albumas

Further reading